lørdag 3. mars 2012

Animasjon

Jeg har laget en enkel animasjonsfilm. Til det har jeg brukt Windows Live Movie Maker.



Dette brukte jeg ikke lang tid på. Jeg ser at jeg kunne tatt flere bilder og hatt hyppigere og flere bevegelser på dyrene. Da hadde det blitt bedre flyt på filmen. Det hadde også vært en fordel å bruke stativ til kameraet. Jeg greide ikke å holde kameraet stille, og det kan man se på filmen.
Musikken er hentet på Incompetech music.

3 kommentarer:

  1. Hei!
    Erfaringene dine er svært like mine egne. Du har likevel fått vist et eksempel på animasjon, og jeg synes du klarer det bra med helt enkle og lett tilgjengelige midler.

    Selv om jeg brukte stativ ved forgrafering av mine bilder, klarte jeg å komme borti og "skumpe" det til. Likevel: jeg lærte mye av både prosessen og resultatet, og kan absolutt tenke meg å gjøre dette flere ganger.

    På min pc får jeg fram filmen din bare på Firefox. Min egen er lagt ut med Internett Expl. Kan du gi meg en tilbakemelding på om min kan vises - i det ene eller det andre :-)
    Bjørg

    SvarSlett
  2. Jeg kan de din film gjennom Google Chrome. Likte godt løsningen din. Fint med boken som innledning. Spennende å se hvordan innlest tekst og bildene passet sammen. Regner med at du brukte Audacity? Fint å se den varianten også.

    SvarSlett
  3. Du er jo reflektert i forhold til produktet, og det er det viktigste når du skal ta fatt på neste animasjonsfilm. Øvelse gjør mester! Du har laget en enkel animasjonsfilm som funker, og du har nå fått et nytt verktøy å ta med tilbake til klasserommet. Det kan være smart å tenke enkelt når man skal prøve ut noe slikt, slik at man unngår å ende opp der som jeg er nå. Kreativiteten tar litt av, og jeg sitter nå igjen med planer som jeg ikke klarer å gjennomføre fordi det blir for avansert nå i startfasen, og må dermed starte på nytt dersom jeg ikke skal bruke resten av semesteret på å lage animasjonsfilmen. Godt jobba!

    SvarSlett